Huizer plein

4 leuke wijken om te wonen in Arnhem

Geplaatst op

Arnhem is een plaats en een gemeente in de provincie Gelderland gelegen aan beide zijden van de Rijn. De gemeente Arnhem telt zo een 163.000 inwoners. Arnhem is verdeeld in 3 stadsdelen, namelijk Arnhem Centrum, Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid. Arnhem is met de auto via de snelweg goed bereikbaar. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld. Je vindt hier 4 treinstations, namelijk Arnhem Centraal, Arnhem Velperpoort, Arnhem Presikhaaf en Arnhem Zuid. Naast de goede verbinding heeft Arnhem genoeg gelegenheden om te sporten en te recreëren. Wanneer je op zoek bent naar een koopwoning in Arnhem is het slim om een aankoopmakelaar in Arnhem in te schakelen, om de kans op een huis te vergroten. Weten in welke wijken je in Arnhem terecht kan? Lees dan snel verder.

Wijk: Arnhem Centrum

Arnhem Centrum is een prachtige plek om te wonen. Je vindt hier monumenten, musea, winkels en de leukste restaurantjes en cafeetjes. In Arnhem Centrum heb je alles op loopafstand. Daarnaast ben je met het ov. Ook het ziekenhuis en vele sportaccommodaties heb je lekker in de buurt. Het voordeel is dat de woningen in de binnenstad vrijwel altijd hun waarde zullen behouden. 

Wijk: Elderveld 

Elderveld ligt in het zuiden van Arnhem en is een rustige en typische jaren 70 wijk. 61% van de woningen is sociale huur. Het is een erg prettige wijk voor gezinnen met kinderen, omdat je hier veel eengezinswoningen hebt. Door het NS-station Arnhem Zuid, ben je ook met de trein snel op de plaats van bestemming.  

Wijk: de Laar

De laar is een mooie groene wijk met veel water. Je vindt hier ruime gezinswoningen en genoeg speelruimte en scholen voor de kinderen. Ook kun je in deze wijk shoppen in verschillende winkels en kun je sporten in de sporthallen.

Wijk: Spijkerkwartier 

Een mooie, dynamische wijk is Spijkerkwartier. In deze wijk vind je prachtige monumentale panden, winkels en horecagelegenheden. In de hoge gebouwen worden er kamers verhuurd.

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek de kunst van woondesign! Van minimalistisch tot eclectisch, woondesign omvat een scala aan stijlen en technieken om jouw huis om te toveren tot een persoonlijke oase. Leer hoe je kleuren, texturen en meubels kunt combineren om een harmonieus en stijlvol interieur te creëren dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Laat je inspireren door de nieuwste trends en ontdek hoe je jouw huis kunt transformeren tot een plek van comfort en schoonheid.

Contactgegevens

Via info @ huizerplein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden