Verhuizen is een groot karwei die vaak samengaat met veel stress. Hierdoor worden er vaak veel dingen vergeten of over het hoofd gezien. En omdat je in je nieuwe huis vaak een nieuwe inrichting en slimmer oplossingen wil hebben wij een paar bedden voor je uitgezocht die jouw een hoop ruimte kunnen besparen en een leuke toevoeging zijn aan je nieuwe interieur.

Slaapbanken

Een slaapbank is natuurlijk de meest bekende vorm van een slimme oplossing voor op bijvoorbeeld de logeerkamer. Doordat je de bank kan uitklappen en hierdoor een bed creëert bespaar je veel ruimte. Daarnaast kan je het de slaapbank dus zowel gebruiken als bed en als bank. De slaapbank is bijvoorbeeld ook erg geliefd bij studenten. In kamers met weinig ruimte moet je effectief inrichten, de slaapbank in een kamer kan voor de student gebruikt worden als bank. Maar wanneer hij bezoek heeft wat moet blijven slapen is dit zo geregeld.

Opklapbedden

Een opklapbed is een ideale manier om snel ruimte te kunnen creëren. De bedden zet je langs een muur en je kunt ze binnen een paar seconden horizontaal of verticaal weg klappen. Hierdoor valt het bed strak tegen de muur en heb je alle ruimte om andere dingen te doen in je kamer. Wanneer je het bed weer nodig hebt klap je hem omlaag en kun je zo gaan liggen.

Bedkast

Een bedkast is weer een aparte vorm van een opklapbaarbed. Deze bedden worden ingebouwd in een kast die multifunctioneel bruikbaar is. Je kunt de kast namelijk gebruiken om spullen op te bergen en op maat laten maken. Wanneer het bed is ingeklapt is deze niet te zien, hierdoor is dit een geliefde optie omdat dit een stuk stijlvoller is. Tegenwoordig moet namelijk alles zo netjes mogelijk zijn. Daarnaast is het zelfs mogelijk je bedkast uit te laten breiden met bijvoorbeeld een bureau, perfect voor in de kantoorruimte en superefficiënt.

Pin It on Pinterest