Huizer plein

Creatieve oplossingen voor gebruikte pallets

Geplaatst op

Zit je opgescheept met een aantal gebruikte pallets? Pallets zijn duurzaam en blijven lang in een goede staat. Het is daarom zeker aan te raden om voor eenmalige klussen gebruikte pallets te gebruiken. Zo ben je altijd het voordeligst uit. Maar wat te doen met de pallets als je er geen doel meer voor hebt? Je kunt overwegen deze weer te verkopen. Je hoeft ze in ieder geval niet weg te gooien, we hebben namelijk de meest creatieve oplossingen op een rij gezet waar je jouw gebruikte pallets nog meer voor kunt gebruiken.

Loungeset voor in de tuin

Bespaar jezelf van dure aankopen voor de tuin door je gebruikte pallets hiervoor in te zetten. Tuinmeubels kunnen namelijk prijzig zijn. Met wat pallets en tuinkussens heb je al een eigen gecreëerde loungeset. Het enigste wat je nodig hebt is wat extra spijkers om de pallets aan elkaar vast te maken en je set is klaar. Daarnaast kun je wat pallets op elkaar stapelen en je hebt een loungetafel. De pallets zijn handig te gebruiken in de buitenlucht. Let hierbij wel op dat je het hout goed onderhoud om er lang plezier aan te beleven.

Unieke plantenbakken in de tuin

Gebruikte pallets kun je ook ombouwen tot creatieve plantenbanken. Dit zal iets meer werk kosten en we raden aan om hier plastic zakken voor te gebruiken die je aan de binnenkant kan verwerken. Omdat het maken en plaatsen van plantenbakken een fysiek zware taak is raden we aan om gebruik te maken van wieltjes zodat je verrijdbare bakken hebt. Zo kun je gemakkelijk je tuinindeling vullen en diverse indelingen uitproberen.

Pallets ideeën voor binnen

Wanneer de gebruikte pallets nog in uitstekende staat verkeren dan kun je ze uiteraard ook voor binnen gebruiken. Denk aan een ondersteuning voor je matras door de stapel pallets als bedframe te gebruiken. Daarnaast zal een stapel met pallets op wieltjes ook niet verkeerd staan als koffietafel voor de bank in de woonkamer. Geef het een mooi kleurtje verf dat past bij je woonstijl en hij past zo perfect in je wooninterieur.

Gebruikte pallets kopen

Heb je inspiratie gekregen van onze ideeën, maar heb je geen pallets in huis? Bekijk dan de voordelige gebruikte pallets van Hoekman Houtindustrie. Ben je dus al enige tijd op zoek naar bepaalde meubels? Denk dan aan deze gebruikte pallets en geef een creatieve invulling aan de plek waar je al heel lang een meubelstuk voor zoekt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek de kunst van woondesign! Van minimalistisch tot eclectisch, woondesign omvat een scala aan stijlen en technieken om jouw huis om te toveren tot een persoonlijke oase. Leer hoe je kleuren, texturen en meubels kunt combineren om een harmonieus en stijlvol interieur te creëren dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Laat je inspireren door de nieuwste trends en ontdek hoe je jouw huis kunt transformeren tot een plek van comfort en schoonheid.

Contactgegevens

Via info @ huizerplein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden