Heb je plannen om het komende jaar voor een nieuwe badkamer te gaan? Dan is het lezen van deze blog een must! We vertellen je hier namelijk welke badkamertrends helemaal in zijn voor het nieuwe jaar. Combineer verschillende trends met elkaar en creëer een unieke badkamer waar jij en je andere huisgenoten helemaal tot rust kunnen komen.

Grote, ronde badkamerspiegels

We zien de laatste tijd dat strakke badkamers erg in trek zijn. Om alle strakke en hoekige onderdelen in de badkamer te compenseren, zijn grote ronde badkamerspiegels zeer populair. Door deze spiegels in je badkamer te plaatsen, creëer je in het strakke geheel een open en speelse uitstraling. Ook valt het op dat steeds meer spiegels niet meer bevestigd worden aan de muur, maar hangend worden bevestigd aan een aluminium ketting, staalkabel of stuk touw.

Opvallende badkamertegels

Helemaal van deze tijd zijn de opvallende badkamertegels. Ga voor een set tegels die handgemaakt en kleurrijk zijn en daardoor echt opvallen in je badkamer. Bezoek een showroom van een badkamer specialist en laat je inspireren door het grote aanbod aan badkamertegels en vloertegels. Het voordeel van het bezoeken van een showroom is dat je niet alleen geïnspireerd wordt door de vele tegels, maar ook direct advies kunt vragen aan de aanwezige specialisten.

Zwarte douchecabine

Wil je een douchecabine die opvalt en perfect pas bij een moderne industriële badkamer? Ga dan voor een zwarte douchecabine. Alleen hoe maak je de cabine zwart? Ga bijvoorbeeld voor een zwarte douchewand. Andere opties om dit voor elkaar te krijgen zijn een zwarte douchekraan of een zwarte douchevloer. Het is bijvoorbeeld prachtig om een zwarte douchekraan te combineren met wasbakken en bijbehorende kranen in het zwart.

Grote keramische tegels

Het voordeel van grote tegels is dat de badkamer hierdoor ruimer oogt. Zo creëer je zelfs in kleine badkamers een wat groter ogende ruimte. Waarom moet je in 2020 dan juist voor grote keramische tegels gaan? Het voordeel van keramiek is dat het oogt als echt natuurproduct, maar weer de kenmerken heeft van keramiek. Keramische tegels worden gebakken op zeer hoge temperaturen en worden voorzien van een slijtvaste laag. Dit zorgt ervoor dat vuil niet in de tegel kan komen en ze heel eenvoudig te onderhouden zijn.

Pin It on Pinterest