Huizer plein

Dé laminaat trends van 2020

Geplaatst op

Laminaat heb je tegenwoordig in steeds meer verschillende materialen,  kleuren en patronen. Doordat de techniek beter is geworden, zien de hedendaagse laminaat vloeren er super goed uit. Het voordeel van laminaat is dat deze relatief goedkoop is. Je kunt daarnaast ook gaan voor een laminaat dat lijkt op een andere typen vloer, zoals een houtvloer. Hieronder vind je een aantal populaire kleuren en patronen voor laminaat vloeren. Wil je een laminaatvloer aanschaffen? Bekijk het aanbod op de laminaat Kampen pagina op Dinotapijt.nl. 

Populaire laminaat kleuren

Whitewash:

Een whitewash vloer zorgt ervoor dat je huis erg licht oogt. Vaak geeft het een beachy vibe af. Een whitewashed vloer is niet spierwit, maar toont expres tekenen van slijtage.   

Blonde:

Blond gelamineerd hout is tijdloos, waardoor je door middel van decoratie een eigen uitstraling aan je huis en vloer kunt geven. Een ‘blonde’ vloer behoort ook tot de wat lichtere vloeren. 

Honey:

Honey  is een iets donkerdere kleur dan blonde en oogt erg warm en rijk. Toch zijn de honingkleurige vloeren nog licht genoeg, waardoor je wel een grote en open look creëert. Het is maar net wat je voorkeur heeft!

Populaire laminaat patronen en varianten

Visgraat: 

In vele nieuwbouw huizen leggen mensen een visgraatvloer neer. Bij een visgraat vloer leg je twee planken steeds onder een hoek van 90 graden, waardoor het reliëf lijkt op een visgraat. Soms wordt deze vloer verwart met het Chevron patroon, toch zijn deze twee patronen verschillend. 

Diagonaal: 

Door je laminaat diagonaal neer te leggen ziet de kamer er modern en chique uit. Het enige nadeel is dat je voor een diagonale vloer meer materiaal nodig hebt en het leggen van de vloer meer tijd kost. 

Grote planken: 

Langere en bredere planken maken de kamer groter, geeft een open look en oogt minder druk dan kleinere planken. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek de kunst van woondesign! Van minimalistisch tot eclectisch, woondesign omvat een scala aan stijlen en technieken om jouw huis om te toveren tot een persoonlijke oase. Leer hoe je kleuren, texturen en meubels kunt combineren om een harmonieus en stijlvol interieur te creëren dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Laat je inspireren door de nieuwste trends en ontdek hoe je jouw huis kunt transformeren tot een plek van comfort en schoonheid.

Contactgegevens

Via info @ huizerplein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden