Huizer plein

De leukste familiecadeaus voor in huis

Geplaatst op

Is het weer tijd om een cadeau uit te zoeken? Wanneer je iemand interesses niet weet is het soms lastig om het juiste cadeau te vinden voor deze persoon. Je kunt dan een gok wagen of juist voor een neutraal cadeau gaan dat voor elke situatie goed is. Daarnaast kun je cadeaus geven voor de groep of je het gezin. Denk maar aan een leuk bordspel voor meerdere personen. We hebben de leukste familiecadeaus ideeën op een rij gezet!

Gepersonaliseerd keuken gezin set

Maken jullie ook altijd thuis ruzie over het bestek of de meest favoriete koffiebeker? Ga voor gepersonaliseerde koffiebekers of eigen lepels en vorken. Zo is er veel keukengerei dat voorzien kan worden van een unieke print. Denk aan een eigen animatieversie van jezelf geplakt bovenop een beker. Zo hoef je nooit meer te strijden voor je favoriete beker en kan je altijd voor je eigen versie gaan.

Filmpakket voor de familie

Maak filmavonden met de familie nog leuker door een eigen filmpakket samen te stellen. Ga voor grote popcornbakken met speciale popcorn smaken. Daarnaast zijn er ook diverse bekerhouders te bestellen voor extra grote bekers drinken. Of kijk een film op de klassieke manier via een projector en schaf deze aan voor de familie. Maak vervolgens een filmlijst met alle leuke films die jullie samen nog willen kijken. Hang deze als een poster aan de muur en streep elke film af die je in een jaar tijd wilt gaan kijken.

Familie in glas

Wanneer je op zoek bent naar een echt origineel idee dan hebben we waarschijnlijk het ultieme cadeau idee voor je. Namelijk een cadeau dat bestaat uit een foto in glas van jou, een familielid of een moment. Het ultieme geschenk om te geven en in meerdere variaties te verkrijgen. Naast een foto kun je ook tekst laten graveren. Een foto in glas van JustMoreGifts is te verkrijgen in 2D en 3D. Daarnaast is een foto in glas ook nog te verkrijgen met ondersteunende verlichting. Een ingebouwde lichtsokkel zorgt voor dat de foto een mooi fonkelend effect krijgt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek de kunst van woondesign! Van minimalistisch tot eclectisch, woondesign omvat een scala aan stijlen en technieken om jouw huis om te toveren tot een persoonlijke oase. Leer hoe je kleuren, texturen en meubels kunt combineren om een harmonieus en stijlvol interieur te creëren dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Laat je inspireren door de nieuwste trends en ontdek hoe je jouw huis kunt transformeren tot een plek van comfort en schoonheid.

Contactgegevens

Via info @ huizerplein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden