Huizer plein

De verkoopmakelaar: een uitkomst!

Geplaatst op

Als je je woning of een ander pand wilt verkopen, dan raden we je aan een makelaar in de arm te nemen. Het wordt dan een stuk makkelijker om je woning te verkopen.  We gaan je in deze tekst vertellen wat een makelaar allemaal voor je kan doen. 

Bepalen van de prijs

Een verkoopmakelaar gaat onderzoek doen naar je huis: checken van de gegevens in kadaster, dat is informatie over je woning. Je kunt zien wat het bouwjaar van de woning is en hoeveel vierkante meter woonoppervlak er zijn. De verkoopmakelaar Groningen gaat vervolgens de markt checken en zoekt naar gelijkwaardige woningen, qua prijs en ruimte. Ook is het belangrijk om te weten of niet spoedig het bestemmingsplan van een bepaalde locatie gaat veranderen. 

Huis in de verkoop zetten

De vervolgstap is je woning in de verkoop zetten. Het is natuurlijk dan de bedoeling dat er leuke foto’s gemaakt worden die op internet gezet kunnen worden. Zo kunnen mensen zien dat de woning te koop staat en geïnteresseerd raken. Daarna is het mogelijk om mensen te laten kijken in je woning op de zogenaamde kijkdagen. Het is zowel voor de foto’s als het kijken erg belangrijk dat de meeste persoonlijke spullen van jezelf eruit zijn zodat de kijkers zich goed kunnen projecteren in hun eventuele nieuwe woning.

Nog even een aantal punten aanpakken

Het is erg belangrijk dat je de punten aanpakt die nog even gedaan moeten worden, soms zijn die punten wat groter, soms zijn ze wat kleiner. Wanneer je ziet dat bijvoorbeeld de wc of de badkamer echt wel even een kleine of iets grotere update kan hebben, om zo meerwaarde aan je woning te geven en de woning interessant te maken voor potentiële kopers, dan moet je deze kans echt niet laten liggen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek de kunst van woondesign! Van minimalistisch tot eclectisch, woondesign omvat een scala aan stijlen en technieken om jouw huis om te toveren tot een persoonlijke oase. Leer hoe je kleuren, texturen en meubels kunt combineren om een harmonieus en stijlvol interieur te creëren dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Laat je inspireren door de nieuwste trends en ontdek hoe je jouw huis kunt transformeren tot een plek van comfort en schoonheid.

Contactgegevens

Via info @ huizerplein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden