Huizer plein

Genieten van een gietvloer in 2022

Geplaatst op

Het nieuwe jaar is begonnen. Een nieuwe periode grijpen mensen aan om allerlei veranderingen in hun woning aan te brengen. Het kan zijn dat je al enige tijd kijkt naar een nieuwe vloer, omdat de oude vloer jou niet meer wat lijkt. Of dat hij helemaal verouderd is. We nemen in deze blog enkele eigenschappen van de vloer onder de loep. Lees dus snel verder en laat je inspireren door deze blog of door de andere blogs op onze site. 

Een gietvloer is heel mooi en praktisch, maar waarom is dat zo? We nemen het antwoord op deze vraag met je door in deze tekst. 

De verschillende voordelen van een gietvloer 

Wanneer willen gietvloer vergelijken met andere soorten vloeren dan valt het al direct op dat hij er met kop en schouders bovenuit steekt als het gaat over comfort en praktisch genoegen. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende kleuren waarin de vloer beschikbaar is. Dit is vrijwel elke kleur die je maar kunt verzinnen. Daarbij is de vloer supergemakkelijk schoon te maken omdat deze van kunststof gemaakt is en dus zeer goed tegen schoonmaakmiddelen en waterkant. Het niveau van hygiëne wat je daarmee kunt bereiken is echt ongekend. 

Makkelijk te combineren met vloerverwarming 

Veel mensen zijn erg enthousiast over de gietvloer omdat deze zo gemakkelijk te combineren valt met een vloerverwarming. Een gewone betonvloer kan niet zo goed met een vloerverwarming, omdat deze niet goed meebeweegt met het uitzetten van de vloerverwarming waardoor de betonnen vloer na verloop van tijd scheurtjes gaat vertonen.

Veel makkelijker is het dan om te gaan voor een gietvloer die van kunststof gemaakt is en deze is wel flexibel waardoor er geen scheuren ontstaan. Daarbij is een betonvloer redelijk stoffig en bij een gietvloer is dit veel minder, plus het feit dat je hem makkelijker schoon kunt maken is al een voordeel ten opzichte van de eerste.

Onze site nemen we allerlei interessante onderwerpen met je door dus lees snel verder.

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek de kunst van woondesign! Van minimalistisch tot eclectisch, woondesign omvat een scala aan stijlen en technieken om jouw huis om te toveren tot een persoonlijke oase. Leer hoe je kleuren, texturen en meubels kunt combineren om een harmonieus en stijlvol interieur te creëren dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Laat je inspireren door de nieuwste trends en ontdek hoe je jouw huis kunt transformeren tot een plek van comfort en schoonheid.

Contactgegevens

Via info @ huizerplein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden