Huizer plein

Hoe kan ik mijn woning een mooie upgrade geven?

Geplaatst op

Om de zoveel tijd willen we graag onze woning een mooie upgrade geven omdat we gewoon van mooie dingen houden, maar ook omdat we willen relaxen naar een werkweek van noeste arbeid. Dat kan natuurlijk veel beter in een mooie woning. Na zoveel jaren kan een woning er saai eruit gaan zien en misschien wel een beetje sleets. In deze blog geven we jou een aantal interessante tips waarmee je snel een moderne twist aan je woning kan geven. 

Laat je wanden stucen

Het is heerlijk om een verse laag verf op je muren te laten aanbrengen. Op deze manier krijgt je huis direct de nieuwe twist waar je naar op zoek bent. Wanneer je stucwerk wilt laten aanbrengen op de muren, dan is het slim om een bedrijf dit te laten doen. Er zijn verschillende manieren mogelijk om dit stucwerk laten aanbrengen op je muren. Een daarvan is het stucwerk met een grove slag aan te laten brengen. Een andere is er een bepaalde structuur in te zetten door middel van spijkers op de stucplaat. Wil je meer hierover weten? Kijk dan bij Stuc Techniek: voor al uw stucwerk. Het zijn de experts die je woning helemaal mooi kunnen maken. 

Kies een nieuwe vloer en meubels 

Om je huis helemaal een nieuwe look te geven is het ook leuk om een nieuwe vloer en meubels uit te zoeken. Doe dit wel alleen wanneer de spullen echt aan vervanging toe zijn anders is het bijzonder zonde. Wij raden je aan om bijvoorbeeld een gietvloer te nemen en industriële meubels te kiezen deze zijn bijzonder populair tegenwoordig en niet zonder reden. Dit komt omdat ze een minimalistische vormgeving hebben en dat zorgt voor een relaxte sfeer in huis. 

Blijf onze blogs volgen. Zo ben je altijd op de hoogte van eenvoudige tips om je woning een nieuwe look te geven.

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek de kunst van woondesign! Van minimalistisch tot eclectisch, woondesign omvat een scala aan stijlen en technieken om jouw huis om te toveren tot een persoonlijke oase. Leer hoe je kleuren, texturen en meubels kunt combineren om een harmonieus en stijlvol interieur te creëren dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Laat je inspireren door de nieuwste trends en ontdek hoe je jouw huis kunt transformeren tot een plek van comfort en schoonheid.

Contactgegevens

Via info @ huizerplein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden