De trends voor badkamers veranderen voortdurend en het uitzoeken van een nieuwe badkamer is niet gemakkelijk. De badkamer is de plek om te ontspannen, al je stress en zorgen weg laten glijden en even genieten. Maar hoe krijg je nou een badkamer die hier volledig bij past en aansluit op jou wensen. Op deze manier brengt de badkamer jouw een hoop rus.

Een nieuwe stijl geeft een nieuwe sfeer

Tegenwoordig is de inrichting van je badkamer net zo belangrijk als de keuken of woonkamer. Het is een belangrijke leefruimte geworden waar je veel tijd doorbrengt. Daarom is van te voren je badkamer uitdenken erg belangrijk. Kies mooie tegels die goed passen bij jouw meubels en zorg voor sfeerelementen die het gezellig maken. Daarnaast kan de indeling het verschil maken. Hierbij moet je letten op: leidingen, ruimte en gebruiksgemak. Een slimme indeling zorgt ervoor dat je meer kwijt kunt in je badkamer, maar het is wel verstandig je hierbij te laten informeren door een badkamer specialist.

Trends 2019

Steeds meer badkamers worden ingericht met natuurlijke materialen. Zo wordt er tegenwoordig een houtenvloer gelegd of wordt er gebruik gemaakt van natuursteen. Ook groen in de badkamer stijgt in populariteit. Een klein palm boompje in je badkamer is niet meer ondenkbaar. En er komen steeds meer technische hoogstandjes. Zo kun je tegenwoordig de douche al bedienen met je smartphone of een slimme spiegel nemen, deze laatste kan je berichten ontvangen of zelfs filmpjes kijken.

High-end bathroom

Meer mensen kiezen voor luxe, hiervoor zijn natuurlijk tal van mogelijkheden. Zo wordt een bad regelmatig los in de ruimte geplaatst als een echt blikvanger. De wc kun je daarvan gescheiden door gebruik te maken van een muur. Zo creƫer je twee delen in je badkamer. Door het samenspel van licht, kleuren en materialen ogen de ruimtes al snel heel anders dan je gewent bent. Erg lastig als je zelf niet zo creatief bent, gelukkig kunnen ze je bij de badkamer winkel perfect informeren. Bij sanitair Haarlem ontwerpen ze de badkamer van je dromen.

Pin It on Pinterest