In deze blog willen we het met je hebben over inbraakpreventie. Een woord dat we niet vaak horen in onze dagelijkse taal, en dat is eigenlijk best wel zonde, want als meer mensen ervan op de hoogte zouden zijn, dan werd er gewoon een stuk minder vaak ingebroken. Lees snel met ons mee en zorg dat je weet hoe het werkt. Slotenmaker Den Haag weet precies wat hij moet doen om je huis veilig te krijgen.

Inbraakpreventie check

Het begint allemaal bij een gedegen check door een expert. In dit geval raden we je daarvoor de slotenmaker aan. Waarom juist deze expert? Omdat hij of zij zich heeft gespecialiseerd in het nakijken van je sloten, ramen en deuren. De check van je woning door een expert heeft voordelen:

  • Een professional kijkt met een ervaren blik naar de staat van je woning. Zelf kun je van alles over het hoofd zien.
  • De slotenmaker kan als geen ander direct actie ondernemen wanneer er problemen gevonden zijn. Dit is de grote waarde van een preventieadvies door de slotenmakers. Vakkundig worden ze veranderd en je woning is weer veilig.

Dingen die je zelf kunt doen

Veel mensen zijn zich niet bewust van de dingen die ze zelf kunnen doen om inbreken onaantrekkelijk te maken. We hebben een paar tips voor je op een rij gezet die jezelf makkelijk kunt doen:

  • Laat geen laptop op tafel in het zicht liggen als je een weekend weg bent (of variaties daarop).
  • Vraag aan familie of ze post uit de brievenbus of van de deurmat halen.
  • Installeer een systeem in huis waarmee je lampen in en uit kunt schakelen vanaf afstand.
  • Laat de gordijnen open en dicht doen, alsof er mensen in huis aanwezig zijn

Het draait er dus om, dat inbrekers denken dat er gewoon mensen thuis zijn. Dat zorgt ervoor dat ze het meestal wel uit hun hoofd laten om binnen te komen.

Pin It on Pinterest