Huizer plein

Moderne vloeren voor een mooi interieur

Geplaatst op

Wil jij ook een interieur van nu inrichten? Lees dan snel dit artikel vol met tips voor de ideale vloer. Het hangt er natuurlijk helemaal vanaf wat voor jou de ideale vloer is, ieder zijn situatie is weer anders. Lees snel verder in dit artikel. Wanneer je klaar bent, check dan ook even onze andere artikelen op de site. Erg leuk om zo bij de tijd te blijven.

Woonbeton

Een vloer van woonbeton is tegenwoordig erg populair. Dit komt omdat de industriële stijl ook erg populair is. Het heeft een schitterende uitstraling en een robuuste look. Dit past precies bij het fabrieksachtige wat de industriële stijl heeft. Binnen deze stijl vinden we allerlei interessante objecten, bijvoorbeeld fabrieks- of scheepslampen. Je kunt er zomaar elementen uit een oude fabriek tegenkomen. Dergelijke vreemde objecten koop je op brocantes, rommelmarkten en zelfs bij antiekwinkeltjes.

Gietvloer

Een alternatief voor de betonnen vloer is de gietvloer. Dit is een vloer die gegoten wordt, bijvoorbeeld over een betonvloer en gemaakt is van kunststof. Op deze manier is het heel gemakkelijk om een industrieel interieur in te richten. Gietvloeren kom je tegen in fabrieken en in medische faciliteiten. Erg grappig om te zien dat het nu vanuit de industriële en medische sector overgewaaid is naar de residentiële. Een gietvloer kan goed tegen water, deze kun je dus lekker dweilen en is supersterk. Wanneer je een vloerverwarming hebt, dan is het ook erg handig om een gietvloer te hebben, want deze is flexibel en scheurt niet zoals een betonvloer: door de warmtewerking die ontstaat doordat de verwarming opwarmt en weer afkoelt. De vloer zet dan uit en krimpt in, zonder problemen.

Wil je meer weten over wonen en interieur? Kijk dan ook op ons forum naar de andere artikelen. Zo krijg je steeds leuke ideeën om aan de slag te gaan met je nieuwe woning of het huis waar je al zolang heerlijk woont.

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek de kunst van woondesign! Van minimalistisch tot eclectisch, woondesign omvat een scala aan stijlen en technieken om jouw huis om te toveren tot een persoonlijke oase. Leer hoe je kleuren, texturen en meubels kunt combineren om een harmonieus en stijlvol interieur te creëren dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Laat je inspireren door de nieuwste trends en ontdek hoe je jouw huis kunt transformeren tot een plek van comfort en schoonheid.

Contactgegevens

Via info @ huizerplein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden