Op jezelf gaan is niet goedkoop, dat weet iedereen. Een student heeft het vaak extra lastig, omdat deze minder inkomsten heeft dan een starter op de arbeidsmarkt. Daarom hebben we je deze blog voor je geschreven, zo kun je je voordeel doen met onze tips. Kijk snel verder en laat je inspireren.

Privacy en verduistering

Op je studentenkamer wil je privacy en verduistering. Dat is begrijpelijk. Daarvoor zijn de goedkope jaloezieën een uitstekende keuze. Lekker uitkunnen slapen als het buiten al licht is? Dan heb je echt jaloezieën nodig!

Kies een goedkope, maar sterke vloer

We raden je aan om een vloer te kiezen die zowel duurzaam als goedkoop is. Een laminaatvloer is dan echt een goede optie. Waarom is dit? De vloer ziet er mooi uit (zeker de moderne vloeren), is sterk en gaat zeker zo’n 15 jaar mee. Ook erg gemakkelijk te leggen en weer weg te halen als de volgende huurder er niet zo blij mee is. Allemaal voordelen.

Palletmeubels

Er zijn een boel manieren om goedkoop je kamer in te richten. Met mooie pallets is het gemakkelijk comfortabele meubels te maken. Natuurlijk zit je dan niet op het hout, maar op kussens die je bij de bouwmarkt kunt kopen. Wat voor buiten mogelijk is, gaat ook op in het interieur. Er zijn tal van meubels die met pallets gemaakt kunnen worden, zoals:

  • Bed
  • Banken en tafel
  • Stoelen

Kussens en bevestigingsmaterialen kun je verkrijgen bij een bouwmarkt in de buurt. Zo profiteer je sterkt, want pallets zijn doorgaans rond de 10 euro per stuk. Simple bouwtekeningen zijn van het internet te halen. Je kunt natuurlijk ook een handige buurman of oom laten bouwen. Dat scheelt weer een boel werk.

Pin It on Pinterest