Er zijn een aantal experts die hun verhuistips met leken gedeeld hebben. Die tips hebben wij onderschept en gaan we je in deze blog doorspelen! Lees daarom snel verder en kom erachter hoe je zelf gemakkelijk geld kunt verdienen / besparen. Kijk snel met ons mee! Verhuisbedrijf Haarlem helpt je graag met verhuizen.

Maak je spullen vast

Verkeerd je spullen vervoeren kost je een boel geld. Het zit er dik in dat wanneer je ze zo in een busjes zet zonder ze vast te maken, de inboedel zeker aan de wandel gaat. Met kasten zie je dan dat lades eruit knallen. Audioapparaten overleven het stuiteren en rammelen niet. Een doffe ellende dus.

Zoek je parkeerplaats

Wanneer je een verhuiswagen huurt, zorg er dan voor dat je wel een geschikte parkeerplaats tot je beschikking hebt. Anders is het zonde van het geld, wanneer je er achter komt dat deze er niet is, moet je alsnog kleinere busjes huren wat weer extra geld kost. Dus zoek eerst uit of er een is, en zo niet, regel het eventueel met de gemeente. Dat ze de weg een tijdje afsluiten of iets dergelijks, afhankelijk van de situatie.

Verkeerde tijdsinschatting

Wanneer je een te losse planning maakt, dan is het heel denkbaar dat je langer de auto’s / vrachtwagen moet huren. Dat gaat je extra geld kosten, leergeld. En dat willen we niet natuurlijk! Dus maak die tijdsplanning goed. Daar hangen een aantal zaken mee samen, het nu om een lijst te maken met al je spullen, waarbij je vaststelt in welke kamer van het nieuwe huis de spullen moeten komen. Zo is het voor de mensen die helpen verhuizen een stuk makkelijker. En je hoeft niet te zoeken naar je spullen, die zonder lijst overal verspreid kunnen raken.

Conclusie

Wil je gewoon minder geld uitgeven aan je verhuizing. Dan is het slim om een aantal tips in acht te nemen. Zo is het ook een stuk praktischer om je zaken efficiënt te regelen met een systeem dat iedere verhuizer kan begrijpen, een parkeerplek en voldoende laadruimte in de verhuisvoertuigen.

Pin It on Pinterest