Huizer plein

Tuintegels eruit en er weer in, zo kun je besparen

Geplaatst op

Je wilt gewoon om de zoveel tijd lekker wat geld besparen. Wanneer je geen geld hoeft uit te geven omdat je het slim speelt, dan geeft jou dit een heerlijk gevoel. Neem dat van ons aan. In deze blog geven we je een aantal tips hoe je je tuintegels op een nieuwe manier kunt gebruiken in een fris tuinontwerp.

Ander patroon

Het bestaande tuintegelpatroon is na een aantal jaar een beetje saai gevonden. Dat snappen we. Daarom is het heel leuk om de tuintegels eruit te halen, misschien heb je hier een beetje hulp bij nodig, en ze in een nieuw patroon in te leggen. Dat maakt het een stuk leuker om naar je tuin te kijken. Verandering van spijs doet eten. Zo is het ook met een patroon. Laat je inspireren door designs die je om je heen ziet.

Stappen op stenen

Een superleuk idee is om een stuk in je tuin nu eens niet te betegelen, maar planten en gras te planten en zo een schitterende tuin te maken. Daar kun je wel stenen in leggen. Laat ruimte tussen de stenen, zodat je een soort stenen looppad krijgt. De zogenaamde stapstenen. Erg leuk en kinderen vinden het avontuurlijk.

Randen een hoogteverschillen

In de tuin is het mooi om verschillende gebieden te realiseren. Dit zorgt voor een leuke dynamiek in het ontwerp. Maak met je tuintegels en -stenen randen om zo hoogte verschillen te creëren. Dan kun je in zo’n deel van de tuin bijvoorbeeld een moestuin maken. Dat is zo leuk, om je eigen groente te verbouwen. Zo kun je ook aan de kinderen leren hoe het werkt met zaaien, oosten en leven van je eigen verbouwde voedsel.

BBQ / vuurplaats

In een mooie tuin is het natuurlijk heel leuk om met goed weer een BBQ te organiseren voor vrienden en familie. Zo’n leuke en vooral lekkere onderneming waar niemand snel nee tegen zegt. Daarnaast is de BBQ-plaats erg leuk als vuurplaats. Zo is elke zomeravond in de tuin romantisch en superrelaxt.

Conclusie

Al deze ideeën kun je gewoon maken met de tuintegels en stenen die je al hebt. Dat scheelt veel geld en je tuin ziet er direct weer toonbaar uit. Veel plezier en succes met het herinrichten van je nieuwe tuin.

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek de kunst van woondesign! Van minimalistisch tot eclectisch, woondesign omvat een scala aan stijlen en technieken om jouw huis om te toveren tot een persoonlijke oase. Leer hoe je kleuren, texturen en meubels kunt combineren om een harmonieus en stijlvol interieur te creëren dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Laat je inspireren door de nieuwste trends en ontdek hoe je jouw huis kunt transformeren tot een plek van comfort en schoonheid.

Contactgegevens

Via info @ huizerplein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden