Als er iemand bij je thuis is geweest zonder uitnodiging, een inbreker zeg maar, dan is het bijzonder vervelend en beangstigend zelfs om weer in je huis te zijn. Je voelt je gewoon niet meer veilig. Gelukkig is er een expert die je kan helpen om weer helemaal happy te zijn in je woning: de slotenmaker. Hoe dat kan lees je in deze informatieve blog. Lees ook andere blogs van onze site, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wonen, veiligheid en leeffaciliteiten. Slotenmaker Haarlem komt graag een kijkje bij je thuis nemen.

Hoe werkt een inbraakpreventiecheck?

Voorkomen is beter dan genezen, niet waar? Zo is het ook gesteld met de veiligheid van je huis en een eventuele toekomstige inbraak. Had je dit maar of had je dat maar. Een manier om problemen te voorkomen is een gedegen inbraakpreventiecheck te laten doen. Hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk? Dat is heel simpel. We nemen met je de stappen door:

  • Stap 1: een slotenmaker komt langs om sloten, ramen en deuren te checken. Is alles op orde? Zijn er geen zwakke plekken waar inbrekers handig gebruik van kunnen maken?
  • Stap 2: een actieplan wordt opgesteld om de eventuele verbeterpunten (die zijn er meestal wel) direct goed aan te laten pakken door de slotenmaker.
  • Stap 3: de punten worden aangepakt en iedereen is blij.

Wat een geluk dat een slotenmaker een verfijnde kennis heeft van veiligheidssloten en andere methoden om je woning inbraakveilig te maken!

Wat is een noodafsluiting?

Stel je voor, dat het net iets te laat was voor de inbraakpreventiecheck. Met andere woorden: er is helaas bij je ingebroken of een poging daartoe gedaan. Wat moet je dan doen om je woning weer veilig te krijgen? Je moet pijlsnel een slotenmaker bellen (slotenmaker Haarlem bijvoorbeeld) en vragen of ze zo snel mogelijk een noodafsluiting komen maken. Op deze manier kan een herhaling van de inbraak(poging) voorkomen worden. Soms wil een inbreker namelijk nog wel eens terugkomen…

Conclusie

Het is een goede investering in de veiligheid van je gezin en je spullen om een inbraakpreventiecheck te laten doen. Zo weet je zeker dat er geen ongenode gasten binnen zullen komen.

Pin It on Pinterest