Om erachter te komen waarom je echt voor een gietvloer zou moeten gaan, is het slim om deze blog eens even helemaal door te lezen. We gaan je namelijk vertellen welke voordelen er allemaal verbonden zijn aan de gietvloer. Welk gemak heb je ervan? Lees snel verder en ontdek hoe het zit.

Ideaal voor starters

Als starter ben je druk met van alles, zoals carrière maken. Misschien werken jullie allebei wel en dat zorgt ervoor dat je niet superveel tijd hebt om je huis aan kant te maken. Gietvloeren of resin flooring zijn dan een goed idee. Gewoon omdat je zoveel minder tijd kwijt bent met zo’n vloer in je huis. Je kunt de vloer in verschillende ruimten van het huis leggen, zoals:

  • De eetkamer. Ideaal als je kleine kinderen hebt en je graag een nette vloer wilt houden. Houtvloeren of laminaat houden niet zo van water. En aangezien kinderen nog wel eens wat over de grond weten te gooien, is het geen overbodige luxe om een gietvloer te nemen.
  • Verschillende kleuren. Niet alleen is de gietvloer of resin floor erg praktisch, hij is ook nog eens heel wendbaar op het esthetische vlak. De vloer is namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan daarmee moeiteloos in elk design worden ingepast.
  • Makkelijk te combineren met vloerverwarming. In vergelijking met een betonvloer is een gietvloer flexibel en scheurt niet door de warmte werking die door een vloerverwarming plaats kan vinden. We raden je dan ook aan om te kiezen voor een resin floor of gietvloer.

Enkele voordelen van de gietvloer die zeker voor dit type vloer pleiten.

Conclusie

Ben je een starter en heb je weinig tijd om je huis aan kant te houden, of ben je een jonge ouder wiens kind de boel op stelten zet tijdens het eten? Dan is de resin floor of gietvloer echt het type vloer voor jou, want deze is makkelijk af te nemen. Ook zal deze minder snel beschadigen door wilde buurkinderen of scheuren door de warmtewerking van de vloerverwarming.

Pin It on Pinterest