Huizer plein

Wat is het voordeel van keramische tuintegels?

Geplaatst op

Keramische tegels maken de vloer in de tuin luxe en strak. Er zijn een aantal voordelen verbonden met keramische tegels. Deze tuintegels kopen is eenvoudig, we raden je hiervoor onlinetuinwarenhuis.nl aan. Lees in deze blog over de voordelen van keramische tuintegels.

Wat zijn precies de voordelen van een keramische tuintegels?

Het leuke van keramische tuintegels is dat ze bijna niet krassen, een kleur lang vasthouden en bijzonder licht zijn. Dit maakt het erg fijn leggen. Daarnaast zijn keramische tegels voor in de tuin bijna 100% waterafstotend. Wanneer je geen zin hebt om veel aan de tuin te doen, zijn deze tegels een aanrader. Je kunt namelijk makkelijk schoonmaken en groene aanslag vind je er niet op. Dat scheelt een boel werk. Ondanks hun lichte kwaliteiten zijn ze ook erg sterk. Zo zijn ze bestendig tegen de Nederlandse vorst. De winter zullen ze dus goed te overleven. Het is niet zo dat keramische tegels alleen met een stenen look komen, ze zijn in tal van tekeningen en uitvoeringen te verkrijgen. 

Hoe krijg ik de stenen strak in de tuin?

Een van de dingen die je kunt doen om je keramische tuintegels in de tuin strak te krijgen, is het hele project uitbesteden. Tuin specialisten weten hoe ze op een goede manier deze stenen kunnen leggen. Wil je het toch zelf doen dan zijn er op internet tal van stappenplannen te krijgen, compleet met legpatroon, waarmee jij een geweldige tuin vloer kunt realiseren. 

Welke tuinstijlen passen er bij keramische tuintegels? 

Keramische tuintegels pas een erg goed bij de industriële en mediterraanse stijl. Bij de eerste stijl raden we je strakker antraciet tegels aan of iets in dat spectrum, bij de tweede stijl is het leuk om juist meer de terracotta kant op te gaan. Zo passen de kleuren van de stenen en de rest van de tuin mooi bij elkaar. We wensen je veel plezier met het invullen van je nieuwe tuin.

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek de kunst van woondesign! Van minimalistisch tot eclectisch, woondesign omvat een scala aan stijlen en technieken om jouw huis om te toveren tot een persoonlijke oase. Leer hoe je kleuren, texturen en meubels kunt combineren om een harmonieus en stijlvol interieur te creëren dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Laat je inspireren door de nieuwste trends en ontdek hoe je jouw huis kunt transformeren tot een plek van comfort en schoonheid.

Contactgegevens

Via info @ huizerplein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden