Huizer plein

Zo bereid je je het beste voor op een verhuizing

Geplaatst op

Een verhuizing is meestal een intensief project. Naast het verhuizen van je spullen moeten er allerlei randzaken geregeld worden. Daarnaast moet je goed kunnen plannen, voordat je straks achter de feiten aan moet lopen. We helpen je graag met het voorbereiden op een verhuizing. We behandelen een aantal voorbereidingstips van het beste verhuisbedrijf uit Amsterdam

Maak gebruik van alle aangeboden hulp  

Onderschat de intensiteit van een verhuizing niet. Wanneer je hulp kan krijgen van familie, vrienden of kennissen, maak er dan gelijk gebruik van. Hoe meer mensen kunnen helpen hoe beter. Maak eventueel een planning op welke dag welke mensen kunnen helpen. Zo wordt het fysieke werk verdeeld en maakt het de verhuizing een stuk aangenamer.

Label de verhuisdozen

Zorg dat je de dozen na het inpakken labelt. Je kunt de naam van de kamer hierop benoemen. Zo kunnen de dozen gelijk naar de juiste kamer gebracht worden voordat je alles moet uitpakken en sorteren. Plaats daarnaast een korte beschrijving van de spullen. Gaat het bijvoorbeeld om breekbare spullen? Schrijf dit dan groot op de doos.

Schakel hulpmiddelen in

Voor de beste hulp schakel je de verhuisexperts in. Je budget moet dit natuurlijk wel toelaten. Je kunt namelijk ook de keuze maken om alleen wat hulpmiddelen te huren, zoals een verhuislift, vrachtwagen of een steekwagen.

Verhuis over meerdere dagen

Plan je verhuizing over meerdere dagen. Het liefst wil je de spullen in 1 dag verhuizen. Maar zorg dat je het inpakken en uitpakken verspreidt. Dit kun je meestal niet in 1 dag plannen. Soms kan het weken of zelfs maanden duren voordat al je spullen een plekje hebben gekregen. Houd hier rekening mee, het zal je ook een stuk rust geven!

Apparaten aansluiten

Moet je apparaten aansluiten in je nieuwe woning? Bij een verhuizing komt het vaak voor dat je allerlei apparaten, zoals magnetrons, wasmachine, koelkasten enzovoort meeneemt. Wanneer je zelf geen handige klusser bent, huur dan een klusjesman in die de aansluiting voor je kan regelen. Zo bespaar je veel tijd en verklein je de kans dat er apparaten kapot gaan.

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek de kunst van woondesign! Van minimalistisch tot eclectisch, woondesign omvat een scala aan stijlen en technieken om jouw huis om te toveren tot een persoonlijke oase. Leer hoe je kleuren, texturen en meubels kunt combineren om een harmonieus en stijlvol interieur te creëren dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Laat je inspireren door de nieuwste trends en ontdek hoe je jouw huis kunt transformeren tot een plek van comfort en schoonheid.

Contactgegevens

Via info @ huizerplein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden